Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

woensdagavond
Sporten voor tieners !
Lunch & viering is er iedere zondag
Bekijk complete agenda »

Jan en Anneke wonen 12,5 jaar in Groningen

4 October 2017

Officieel was het 1 augustus al zover, maar 'Jan van het Pand' leek het beter om het jubileum te vieren samen met de wekelijkse bezoekers tijdens een van de eerste vieringen van het nieuwe seizoen. 
Zo'n vijftig aanwezigen woonden de bijeenkomst bij, en hoorden de toespraak van ds. Pieter Versloot, die met veel waardering en dankbaarheid sprak over het werk van 'de juiste man op de juiste plaats'.

Het Pand is mede dankzij het werk van Jan Waanders uitgegroeid tot een begrip in de wijk. In de zomer van 2014 is het nieuwe onderkomen in gebruik genomen, pal naast de speeltuin in de Indische Buurt. Er is een scala aan activiteiten: kinder- en tienerclubs, sportactiviteiten, buurvrouw-kookavonden, peuterochtenden, en sinds begin van dit jaar wekelijkse vieringen. Jan is voor velen in de wijk een vertrouwenspersoon.

Aangezien hij in zijn vrije tijd graag een biertje brouwt, kreeg hij een passend cadeau, in de vorm van een paar liter geestrijk vocht. 'De Bijbel gebruikt het beeld van de 'overvloeiende beker', zei Pieter. 'Het is goed stil te staan bij die goedgeefsheid van God, als je een glas heft.' 

Overige nieuwsitems

Jan en Anneke wonen 12,5 jaar in Groningen

4 October 2017

Lees meer

Aanmelding: Elvis wil zich in laten schrijven

4 October 2017

Lees meer
Nieuwsoverzicht

Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder