Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

woensdagavond
Sporten voor tieners !
Lunch & viering is er iedere zondag
Bekijk complete agenda »

Wat is er te doen?

Onze activiteiten

Voor vrijwel iedereen is er iets te doen in Het Pand. Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? 

Kom gerust eens lang bij een van onze activiteiten. Tot ziens!


Hier een overzicht van alles wat er in ons gebouw te doen is.

Lunch & viering is er iedere zondag

2 september 2018

Iedere zondag beginnen we om 12 uur met een heerlijke lunch. Die maken we van tevoren samen klaar. Na de lunch behandelen we een stukje uit de Bijbel, het boek van Mattheus. De ene keer met combo, dan weer zonder of juist op een creatieve manier. Alles bij elkaar zijn we zo in ongeveer een uur ook al weer klaar: tijd voor een spel, kop koffie en de afwas.

Lees verder »

Sporten voor tieners !

15 november 2017

Heb je ook zin in een lekker potje voetbal? Doe dan mee! Iedere week staan we klaar bij De Kleine Wereld om je te ontvangen. De ene keer sporten we wat langer en blijven we er. Een andere keer sporten we iets korter en gaan naar Het Pand voor een potje Fifa

 

Uiteraard is alles gratis toegankelijk 

Lees verder »

Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder